LA SARDEGNA A TAVOLA
I nostri piatti sono tutti ispirati alla tradizione della cucina sarda, con prodotti freschi e di stagione, dove è possibile frutto del nostro lavoro e della nostra terra.
SARDINIA AT THE TABLE
All of our dishes are inspired by traditional Sardinian cuisine, and are produced using fresh, seasonal products. Where possible, we strive to ensure that everything that is brought to the table is sourced directly from the land.




TRADIZIONE DI 25 ANNI
Natalia e Gian Mario, da 25 anni accolgono i loro ospiti a Saltara, con la passione e l’entusiasmo del primo giorno, felici di offrire una serata unica in una atmosfera magica.
A TRADITION OF 25 YEARS
For 25 years Natalia and Gian Mario have been welcoming their guests to Saltara with the same passion and enthusiasm that they had on their the first day, providing their guests with a unique evening and a magical atmosphere.

CENA SOTTO UN CIELO STELLATO
Ristorante Saltara, immerso tra i graniti e la macchia mediterranea, vi aspetta per cena tutte le sere d’estate, da noi potrete gustare il menu alla carta o le nostre degustazioni consigliate dallo chef sotto un meraviglioso cielo stellato.
DINNER UNDER A SKY FULL OF STARS
Restaurant Saltara is surrounded by granite and Mediterranean vegetation; the perfect setting for dinner on a summer evening. At Restaurant Saltara you can choose from our “a la carte menu” or alternatively, tastings recommended by the chef, all under a wonderful starry sky.
